NESTAO SRBIN NA KOSOVU: Poslednji put viđen u petak

Autor:

Vesti

15.05.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za nestalim dvadesetdevetogodišnjim mladićem Goranom Kocićem iz sela Gornja Bitinja u opštini Štpce traje već treći dan.

NESTAO SRBIN NA KOSOVU: Poslednji put viđen u petak

Foto: Facebook/Kosovo Police

Goran Kocić je poslednji put viđen u petak 12. maja kada je od kuće krenuo u obližnje brdo u berbu jagorčevine.

Direktor javnih službi opštine Štrpce Siniša Budurić ističe da se za mladićem traga već tri dana, i da je do sada pretražen teren oko kuće mladića i reonima sela Gornja Bitinja, Sušiće i Berevce, a da se sada pretražuju lokacije prema mestu Koštanjevo.

"Već tri dana neprekidno se traga za njim. U akciju su uključeni policija, lokalna samouprava, Vatrogasna jedinica opštine Štrpce, Šumarska jedinica opštine Štrpce, članovi Planinarskog udruženja “Uspon”, Gorska služba spasavanja, Sektor za vanredne situacije, KBS, kao i mnogi građani koji su se dobrovoljno prijavili za pretragu terena", istakao je Budurić.

Kosovska policija je objavila sliku Gorana Kocića.

Prema rečima porodice, mladić je u trenutku nestanka na sebi nosio plavu jaknu, plave pantalone i žute cipele, a u rukama je imao vreću i kišobran.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading