LJUBAV DECE JE NAJISKRENIJA! Mališani iz škole u Novom Sadu pripremili nezaboravan rođendan za školskog policajca (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednost dece je na prvom mestu, a mališani su našli način da se zahvale svom školskom policajcu

LJUBAV DECE JE NAJISKRENIJA! Mališani iz škole u Novom Sadu pripremili nezaboravan rođendan za školskog policajca (VIDEO)

Foto: MUP

Mališani iz Osnovne škole "Branko Radičević" u Novom Sadu pokazali su koliko im znači i koliko poverenja imaju u svog školskog policajca i priredili su mu nezaboravan rođendan.

- Ljubav dece je najiskrenija i kada te deca vole, znači da nešto radiš dobro. Mališani Osnovne škole 'Branko Radičević'  u Novom Sadu pokazali su koliko im znači i koliko poverenja imaju u svog školskog policajca. Našem kolegi Vladimiru Milosavljeviću priredili su nezaboravan rođendan onako kako to najlepše deca znaju, uz tortu i „Divan dan…“. Hvala deco! Bravo kolega!

U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji pojačano je prisustvo policije, a tokom trajanja nastave obezbeđeno je stalno prisustvo školskog policajca. O bezbednosti u 1.844 škole u Srbiji brine 3.448 policijskih službenika - piše u opisu snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading