JEZIVI ZAHTEVI NA TIK TOKU: Snimi kako ubijaš čuvara i devojčice, uđI u kabinet smrti!

Autor:

Vesti

11.05.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tik tok pojavili su se, najblaže rečeno, sramni zahtevi, gde se od đaka traži da predstve jezivi zločin!

JEZIVI ZAHTEVI NA TIK TOKU: Snimi kako ubijaš čuvara i devojčice, uđI u kabinet smrti!

Foto: Instagram, N. Pancilć

Je l' možeš da snimiš učionicu istorije u kojoj se sve desilo, da ljudi zamisle bolje i bolje zapamte taj dan; jeste li poneli pištolje; pokaži nam učionicu istorije... Samo su neki od jezivih zahteva na video-zapisu na Tiktoku jednog učenika OŠ "Vladislav Ribnikar", koji je u sredu snimao povratak učenika u školu, u kojoj se nedelju dana ranije desio stravičan zločin.

Iako đaci ove škole nemaju redovnu nastavu, već razgovore sa stručnim licima i nastavnicima, neki su snimali dolazak u učionice,a jedan od učenika je snimao hodnik škole, učenike koji se penju stepenicama, kao i kada sede u učionici uz neprimeren opis.

- Vraćamo se u debilanu 'Ribnikar - stoji u opisu snimka.

Snimak je imao veliki broj komentara, nažalost, među njima je bilo i onih koji su sve, samo ne smešni.

- Možeš snimiti ono kao da si ti taj dečak, ulaziš u školu, upucaš čuvara i još tri curice i onda uđi u kabinet istorije, pliz - glasi jedna od poruka.

Ono što je takođe zgrozilo sve, jeste to što su mnogi tražili da dečak snimi kabinet istorije u kom se desio zločin.

- Je l' ima neko snimak škole ovih glavnih mesta od ulaza do učionice? Zanima nas kako izgleda mesto incidenta.

Pojedine je zanimalo da li će se dečak koji je počinio zločin vratiti u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
ejmi

11.05.2023 17:28

da li je realno da su ova deca toliko "debilna"? recite im da nece videti bela dana nikada a ne da se vrati u skolu. Nisu to mala deca 13,14 god. da nista ne razumeju. R aspustena, bezobrazna a sto je najgore MISLE da im niko nista ne moze.

Biljana

11.05.2023 22:13

Da li ce biti kaznjeni zbog komentara na Tik toku? Cisto da znaju da postoji odredjena odgovornost za sopstveno ponasanje. Najbolja kazna je drustveno -koristan rad...