OGLAS ZAPALIO MREŽE: Kuća sa dve sobe samo 8.000 evra, evo gde se nalazi!

Autor:

Vesti

02.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća ima 28 kvadrata, ali dve sobe. Dobija se i dodatni objekat prilagođen za korišćenje

OGLAS ZAPALIO MREŽE: Kuća sa dve sobe samo 8.000 evra, evo gde se nalazi!

Foto: Unplash/ Travel-Cents

Cene nekretnina u Srbiji nikada nisu bile veće. Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, a u zavisnosti od lokacije, kvadrature i opremljenosti, kvadrat je poskupeo za 30 do 50 odsto, pa ipak ko pažljivo prati može da naiđe i na oglase do 10.000 evra.

Tako, prema jednom oglasu na portalu za prodaju nekretnina, trenutno je u ponudi kuća po ceni od 8.000 evra, i to nadomak Beograda, u selu Vlaška, udaljenom sedam kilometara od Mladenovca.

Kuća, istina, ima 28 kvadrata, ali ima dve sobe.

Pored glavnog objekta koji je na prodaju, u ponudu ulazi i pomoćni objekat, takođe prilagođen za korišćenje. Nekretnina ima veliko dvorište, rasprostranjeno na pet ari placa, i sve to je na prodaju za neverovatnih 8.000 evra.

Ovakve nekretnine najviše privlače pažnju penzionera, vikendaša, ali i mladih bračnih parova koji sve češće beže iz grada u selo, piše Blic.  

Najpopularnija mesta

Najpopularnija i najtraženija mesta za kupce vikendica su uglavnom na udaljenosti najviše sat do sat i po vožnje od Beograda.

Grocka
Topola
Slankamen
Kremna
Kosmaj
Kamena Gora
Čortanovci
Brezna
Ravno selo
Dulene

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading