MILOVAN BOJIĆ BESAN KAO RIS! Direktor Instituta "Dedinje" i poznati profesor tvrdi da su ga prevaranti zloupotrebili! PODNEO TUŽBU!

Autor:

Vesti

27.04.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim fotografije koju su N.N. lica pozajmila, najverovatnije sa internet mreže, sve ostalo je izmišljeno. Cilj ove zloupotrebe imena i dela prof. Bojića od strane prevaranata, N.N. lica, jeste da ljude varanjem ubeđuju u delotvornost preparata kako bi očuvali i poboljšali svoje zdravlje, a oni na tome profitirali, saopštio je Institut Dedinje".

MILOVAN BOJIĆ BESAN KAO RIS! Direktor Instituta "Dedinje" i poznati profesor tvrdi da su ga prevaranti zloupotrebili! PODNEO TUŽBU!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Dr Milovan Bojić

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje“ prof. dr Milovan Bojić najenergičnije demantuje gnusne laži i zloupotrebe koje se ovih dana pojavljuju u medijima.

Navodno, prof. Bojić reklamira ,,Hipertea“ , preparat za lečenje visokog krvnog pritiska i niz drugih ,,neizlečivih“ bolesti, saopštilo je Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

- Osim fotografije koju su N.N. lica pozajmila, najverovatnije sa internet mreže, sve ostalo je izmišljeno. Cilj ove zloupotrebe imena i dela prof. Bojića od strane prevaranata, N.N. lica, jeste da ljude varanjem ubeđuju u delotvornost preparata kako bi očuvali i poboljšali svoje zdravlje, a oni na tome profitirali.

I ovo nije prvi put. Sva ona lica, odnosno, prevarante, koje smo do sada iz istih razloga tužili, osnivali su firme, zloupotrebljavajući lične podatke nekog pokojnika i varajući građane, kako Srbije, tako i regiona.

Prof. dr Milovan Bojić moli građane da ne nasedaju na ovakve laži i provokacije, a svima kojima je zdravstveno stanje ugroženo, nudi medicinsku struku i nauku, čijem je razvoju i unapređenju posvećen celog svog života, a to je potvrdio svojim dosadašnjim fantastičnim rezultatima, stvarajući i razvijajući Institut u kojem radi.

- Protiv ovih počinioca, N.N. lica, advokati Instituta ,,Dedinje“ su već podneli krivičnu prijavu - navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading