ZA NEVEROVATI! NA AUTO-PUTU KOLONA KA BEOGRADU DUGA 5 KILOMETARA: Gotov vaskršnji mini odmor, svi pohrlili u prestonicu (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.04.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak kući nakon uskršnjeg mini odmora uzrokovao je kilometarske gužve na putevima.

ZA NEVEROVATI! NA AUTO-PUTU KOLONA KA BEOGRADU DUGA 5 KILOMETARA: Gotov vaskršnji mini odmor, svi pohrlili u prestonicu (VIDEO)

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

U petak smo bili svedoci velikih gužvi na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, kao na graničnim putnim prelazima koji su vodili iz Srbije, što je značilo da je veliki broj ljudi rešio da slobodne dane za uskršnje praznike iskoristi tako što će odputovati izd Srbije.

Sada je vrlo jasno, budući da je danas poslednji slobodan dan što se tiče uskršnjih praznika za većinu, da će krenuti da se vraćaju svojim domovima i pripremaju za posao na koji ponovo kreću sutra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Međutim, malo ko je mogao očekivati kilometarske kolone na auto-putevima, ali sudeći prema videu koji je objavljen na stranici 192-rs to se upravo dešava.

Na ovom stranici, nalazi se video snimak načinjen na auto-putu E75 iz smera koji vodi od Beograda, a na ovom video zapisu zabeležena je kolona vozila, koja praktično "mile", što je neverovatno za auto-put, duga pet kilometara.

- "Beograđani" se vraćaju kući sa sela

- Vraćaju se beograđani, sutra se radi...

- Nakupili zalihe pa krenuli nazad

Bili su samo neki od komentara na objavu sa pomenute Instagram stranice.

Do većeg zastoja došlo je i na deonici od Preljine do Ljiga usled radova koji se izvode u tunelu Šarani. Saobraćaj se odvija samo u jednoj traci i napravio se, kako kažu vozači, svojevrsni "čep".

Na naplatnim rampama konkretno u Preljini i Pakovraću nema dužih zadržavanja, niti saobraćajne gužve.

- Nismo očekivali ovakav kolaps. Kolona je dugačka više od dva kilometra, a pravi saobrćajni kolaps je i na magistralnom putu Zlatibor - Užice. Mislili smo da kad stignemo do auto-puta da će biti lakše, ali i ovde nas je sačekao zastoj. Naše putovanje će umesto neka dva sata potrajati skoro tri puta duže - kaže za RINU Branko Simić vozač kog smo zatekli u koloni.

Prema podacima dobijenim iz JP Putevi Srbije do 15 sati je kroz naplatnu rampu u Preljini na auto-putu Miloš Veliki prošlo 6.096 vozila, a u Pakovraću 5.967. Do kraja dana očekuje se da prođe još oko 8.000 vozila.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading