POLA MILIONA EVRA ZA NAJLUKSUZNIJU JAHTU! Dvosoban stan na vodi - SAJAM NAUTIKE ODUŠEVIO POSETIOCE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.04.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuz, brzina, moderan dizajn, kao i visoke cene obeležili su ovogodišnji Sjam nautike.

Pored jahti, na sajmju su se mogle videti i razne vrste čamaca, skuteri, kao i druge vrste plovnih vozila, a ono što je ovogodišnji sajam definitivno obeležilo jeste jahta ,,Chranchi Z 35", koja je ponela epitet najskuplje i najluksuznije. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najluksuznija jahta

Njena cena iznosi neverovatnih pola miliona evra, a kako su nam rekli iz kompanije koja ju je proizvela, već ima potencijalnog kupca. Ono što je takođe važno, jeste i činjenica da oni koji se odluče za ovaj model mogu da biraju boju, što doprinosi tome da kupac bude zadovoljan u potpunosti.

- Pored luksuznog dizajna koji posetiocima, sasvim sigurno, prvo zapada za oko, ovu jahtu odlikuju i dva motora od 270 konjiskih snaga, dužina od oko 12 metara, a na jahti sasvim komotno može da boravi 10 ljudi. Poseduje dve velike sobe, kuhinju, kupatilo i dnevni boravak, koji se nalaze u donjem delu, dok je gornji deo namenjen za dnevno uživanje - objasnio je Bogdan koji nam je dao nešto više detalja o ovoj luksuznoj ,,lepotici".

Pored onih koji su više za laganu varijantu, uživanje i mirnu plovidbu, na ovogodišnjem sajmu biće zadovoljni i oni kojima su jedna od važnijih stavki adrenalin i brzina.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najbrži i najskuplji morski čamac

U kategoriji tih plovila, za ljubitelje luksuznih čamaca ,,gumenjaka", koje odlikuju brzi motori, izdvojio se model ,,Zar 85 SL,, , koji pored toga što je poneo epitet najbržeg morskog čamca, spada i u kategoriju najskupljih. Razvija brzinu od oko 80 km na čas, a cena ovog plovila je oko 250. 000 evra. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najbrži rečni čamac

U kategoriji najskupljih rečnih čamaca, prvo mesto odneo je  čamac ,,Dragon 620" ,čiji je motor jačine 400 konja i razvija brzinu od 120 kilometara na sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading