MARINA TRAŽILA ULICU NA GUGLU, A ONDA SE ODUŠEVILA KAD JE OVO VIDELA: Nema ga već dve godine, a snimljen je u svojoj "plavoj ptici"

Autor:

Vesti

08.03.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Đorđević iz Velike Plane pretraživala je na aplikaciji "Gugl Maps" jednu lokaciju u svom gradu, ali kad je videla snimak koji je zabeležio satelit ostala je u šoku!

MARINA TRAŽILA ULICU NA GUGLU, A ONDA SE ODUŠEVILA KAD JE OVO VIDELA: Nema ga već dve godine, a snimljen je u svojoj "plavoj ptici"

Foto: Printscreen

Marina tvrdi da je Gugl na ulici "uhvatio" njenog pokojnog oca kako u automobilu prolazi ulicom koju je tražila.

- Moj otac je preminuo pre dve godine i bukvalno sam bila oduševljena kad sam videla da ga je Gugl maps snimio 2014. godine u njegovoj "plavoj ptici". Tako je on zvao svoju "ford fiestu" - počinje priču Marina.

Kaže da su je preplavile emocije kad je videla očev automobil kako "jezdi" Planom jer ju je podsetilo na to koliko je njen otac voleo taj auto i koliko je uspomena veže za njega.

- On je obožavao taj auto. Zato ga je i nazvao "službena plava ptica". To je značilo da njome može na pecanje, na vikendicu, na sva ona manje pristupačna mesta novijem automobilu, kog je imao. Vozio je službeni automobil pošto je bio šef farme u mestu udaljenom oko 50 kilometara od Velike Plane pa je svakodnevno putovao - kaže Marina.

Ipak ova stara "fiesta" imala je posebno mesto u životu Marininog oca jer je njom čak i materijal za vikendice prenosio.

- Taj automobil je preneo i potrepštine za voćnjak. Bila je to bukvalno mala pokretna radionica mog oca - zaključila je Marina.

Tako je devojka iz Velike Plane, koja je izgubila oca 2021. godine, uspela zahvaljujući Guglu bar na trenutak da evocira uspomene i priseti se kako je izgledala svakodnevica njihovog porodičnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading