ZBOG RADOVA NA PUTU IZMENE NA POJEDINIM DEONICAMA: Na Šidu teretna vozila čekaju i do 180 minuta

Autor:

Vesti

05.03.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alternativni putni pravac je petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda).

ZBOG RADOVA NA PUTU IZMENE NA POJEDINIM DEONICAMA: Na Šidu teretna vozila čekaju i do 180 minuta

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na auto-putu E-75, na naplatnoj stanici Smederevo u toku su radovi na proširenju naplatne stanice, uz neometano odvijanje saobraćaja, shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Između državnog puta I B reda broj 27 i auto-puta E-763 (petlja Lajkovac) na snazi je potpuna obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 01. maja. Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, biće zatvorene za saobraćaj.

Alternativni putni pravac je petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda), prenosi Tanjug.

Na putu Kruševac (Jasika) - Koševi (do kružnog toka Koševi) suženje kolovoza sa leve strane, gledano u smeru Kraljeva, zbog radova na Moravskom koridoru i skidanju zaštitne ograde. Brzina je smanjena na 60 i 40 km/h, saobraćaj je dvosmeran, uz povećanu opreznost i zabranu preticanja.

Na putu Mačvanski Pričinović - izlaz iz Šapca prema Sremskoj Mitrovici u toku je postavljanje privremene saobraćajne signalizacije i obeležavanje oznaka na kolovozu. Saobraćaj se preusmerava na privremenu devijaciju zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice Šabac - Loznica. Na devijaciji se saobraćaj odvija dvosmerno u dužini od oko 400 metara.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom je na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Kopaonik, Gornji Dubac - Luke - Ivanjica, Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana, Odvraćenica - Preko Brdo, Kumanica - Gleđica, Kopaonik - Rudnica, Kopaonik - Jaram i Raška - Kuti - Odvraćenica.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na Kelebiji 60 minuta, na Batrovcima 60 minuta, a na graničnom prelazu Šid 180 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina teretnjaci čekaju 90 minuta, a putnička motorna vozila 60 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading