STIŽE JAKO NAOBLAČENJE SA KIŠOM I PLJUSKOVIMA: Imate još malo vremena da uživate u toplom vremenu

Autor: Republika

Vesti

02.02.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno oblačno, toplo i vetrovito, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Više padavina u toku noći očekuje se na severu, zapadu i jugozapadu Srbije. Duvaće umeren i jak, južni i jugozapadni, u košavskom području jugoistočni vetar, ponegde sa olujnim udarima.

Najniža temperatura od -2 do 10 C, najviša od 10 do 17 C, u Timočkoj Krajini hladnije, od 5 do 7 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno oblačno, toplo, vetrovito i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada kratkotrajna kiša. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 9, najviša oko 16 C.

Prognoza za narednih 7 dana 

Prema prognozi za narednih sedam dana, jače naoblačenje sa kišom sa severa i zapada Srbije u subotu će se tokom dana proširiti na ostale krajeve.

Na visokim planinama sneg. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, u košavskom području jugoistočni vetar sa olujnim udarima, tokom dana u skretanju na severozapadni. Uveče i u toku noći uz pad temperature kiša će ponegde preći u sneg i u nižim predelima.

U nedelju postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. U ponedeljak umereno oblačno i suvo. U utorak i sredu oblačno s kišom, na planinama sa snegom, u košavskom području vetrovito. U četvrtak suvo uz delimično razvedravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading