ŠOK ZA ŠOKOM U PRIBOJU: Voda se povukla, a ono što je izašlo iz mulja zaprepastilo je sve - ovo ne sluti na dobro (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lim se povukao u Priboju i iza sebe ostavio pustoš, ali i jednog nezvanog gosta.

ŠOK ZA ŠOKOM U PRIBOJU: Voda se povukla, a ono što je izašlo iz mulja zaprepastilo je sve - ovo ne sluti na dobro (FOTO)

Foto: RINA

Bez obzira na to što je zima u punom jeku, kao i period hibernacije, meštani su na obali reke Lim ugledali crnu zmiju dugačku skoro dva metra.

- Tokom proleća i leta su stalno ovuda, ali se nikad nije desilo da zmija bude viđena baš u ovo doba godine. Sigurno je pobegla od prljavog i nabujalog Lima da se spasi - kažu Pribojci.

Republika

Foto: RINA

 

 

Ne znaju da li je viđena zmija otrovnica ili ne, ali dodaju da prozor svakako nije bio nimalo prijatan.

- Кažu da životinje sve osete mnogo pre nego ljudi pa nas plaši da nakon ovih katastrofalnih poplava sad ne bude i neki potres. Zna se da zmije od toga beže - kažu Pribojci.

 

Zmija je tokom zime viđena prvi put u Probiju, ali se dešavalo da zmije tokom zimskih meseci budu viđene na teritoriji Zapadne Srbije. Tome doprinose i visoke temperature za dato doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading