KARAVAN PRIJATELJSTVA U BORU: Vlada Srbije i ambasada Kine u saradnji sa gradom prikupilo donaciju za Opštu bolnicu - za samo četiri sata 338.530 dinara (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosni smo na građane Bora koje čini cak 21 nacija! - stoji u saopštenju.

KARAVAN PRIJATELJSTVA U BORU: Vlada Srbije i ambasada Kine u saradnji sa gradom prikupilo donaciju za Opštu bolnicu - za samo četiri sata 338.530 dinara (FOTO)

Foto: Istitut pojas i put

Karavan prijateljstva

Karavan prijateljstva na pojasu i putu u organizaciji Vlade Republike Srbije, Ambasade NR Kine i Instituta za pojas i pit, a u saradnji sa gradom Borom i pored izuzetno lošeg vremena u Boru sinoć je prikupio donaciju za Opštu bolnicu u  Boru - dečje odeljenje. 

Građani Bora pokazali su na delu duh našeg, ali i kineskog naroda - za samo četiri sata prikupljeno je 338.530 dinara! 

- Ponosni smo na građane Bora koje čini cak 21 nacija! - stoji u saopštenju. 

Karavan prijateljstva nastavlja se i sledećih dana. 

- Danas smo u Novom Sadu gde prikupljamo donaciju za Crveni krst, sutra u Smederevu gde ćemo prikupljati donaciju za Crveni krst - Narodna kuhinja, dok ćemo 26. januara u Nišu prikupljati donacije za Centar za pružanje usluga socijalne zastite “Mara” - stoji u saopštenju, te se dodaje.

- Dođite i probajte specijalitete Srbije, Kine, Grčke i Italije koje za Vas pripremaju najbolji mladi kuvari Srbije iz Junior Chef Cluba!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading