6 DRAMATIČNIH SATI NA PRUZI KOD ZLATIBORA! Polasci otkazani, građani besni: NEMA VOZOVA I NE ZNAMO KADA ĆE IH BITI!

Autor:

Vesti

19.01.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici su informaciju saznali tek na šalteru.

6 DRAMATIČNIH SATI NA PRUZI KOD ZLATIBORA! Polasci otkazani, građani besni: NEMA VOZOVA I NE ZNAMO KADA ĆE IH BITI!

Foto: Tanjug

Veliki broj polazaka Srbija voza otkazano je zbog "tehničkih razloga", navodi se na zvaničnom sajtu "Srbija voza".

Voz iz Prijepolja koji je krenuo za Beograd neće saobraćati na delu Priboj - Beograd, a otkazani su i polasci iz Niša za Zaječar, kao i iz Kraljeva za Lapovo.

Putnici su informacije jutros dobili tek na stanicama, navodi naš izvor sa lica mesta, a kao razlog navodi se odron kod Zlatibora

Republika

Foto: Tanjug

Voz ilustracija

- Voz je trebalo da krene u 9.30 sa Zlatibora, išla sam za Požegu. Došla sam desetak minuta ranije. Žena zaposlena na šalteru mi je mrtva-hladna rekla da je voz otkazan - navodi naša čitateljka M.M. i dodaje:

- Kao razlog naveli su odron kod Zlatibora. 

Ona je istakla i da je veliki broj putnika praktično ostao zarobljen i da su gotovo svi imali karte koje su im propale.

- Na stanici su nam rekli:"Nema i ne znamo kad će biti", a kada smo pitali za alternativno rešenje, samo je rekla: "Nema" - istakla je čitateljka Republike koja je ostala bez prevoza sama sa malim detetom i prtljagom.

Pozivajući kol centar Železnica, dobila je informaciju da je jedino rešenje da sačeka sledeći koji je tek u 15.20!

Republika

Foto: Tanjug

Voz ilustracija

"Odron trajao 38 minuta"

Ekipa Republike kontaktirala je "Infrastrukturu železnice Srbije" gde su nam rekli da je zbog odrona kasnio jedan polazak.

 Danas, u četvrtak, 19 januara 2023. godine, na deonici barske pruge Bistrica - Priboj,  u 6.40 sati obustavljen je železnički saobraćaj zbog odrona na pruzi. U okviru svojih redovnih aktivnosti, stručne službe "Infrastrukture železnica Srbije" uočile su odron na ovom delu barske pruge i zatvorile za saobraćaj vozova deonicu Bistrica - Priboj. "Infrastruktura železnica Srbije" završila je uklanjanje odrona i sanaciju koloseka jutros u 7.33, nakon čega je pruga ponovo otvorena za saobraćaj vozova. Zbog ovoga je kasnio jedan putnički voz, koji je u stanici Bistrica čekao 38 minuta - istakao je Nenad Stanisavljević, portparol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading