DEJANA VOZI AUTOMOBIL IAKO JE ROĐENA BEZ RUKU: Pleni osmehom, a sad je rešila da ostvari još jedan san (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.01.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanin osmeh dovoljno pokazuje njenu snagu volje i osećanja kada je za volanom.

DEJANA VOZI AUTOMOBIL IAKO JE ROĐENA BEZ RUKU: Pleni osmehom, a sad je rešila da ostvari još jedan san (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Dejana Bačko (27), šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, a ujedno i devojka rođena bez gornjih ekstremiteta, postala je senzacija na popularnoj društvenoj mreži TikTok kada je nedavno objavila snimak kako vozi automobil nogama.

Naime, na pitanje jednog od njenih pratilaca "da li je moguće da Dejana položi vozački ispit", njen izabranik Marko Nežić, sa kojim zajednički vodi nalog na pomenutoj mreži, objasnio je ovu nedoumicu i ujedno otkrio njen veliki san.

- Ona po zakonu ima mogućnost da vozi auto i moći će da položi. Ono što je bitno je da automobil bude automatik. Jedna noga se drži na volanu, a desna noga na gasu i kočnici. Tu smo u nekom delu gde je potpuno bezbedno - napisao je on.

Dejanin osmeh dovoljno pokazuje njenu snagu volje i osećanja kada je za volanom, te nema sumnje da će uskoro položiti vozački ispit i postati legalan učesnik u saobraćaju.

Video je za kratko rveme postao viralan, a komentari oduševljenja i podrške ispod ove objave ne prestaju da se nižu.

"Bravo Dejana za trud", "nebo je granica", "svaka čast, curo", "živi dokaz da se sve može kad se hoće", samo su neki od njih.

Dejana je nedavno objavila i da je ostala u drugom stanju.

- Evo je moja Deki u 4. mesecu trudnoće. Baš smo srećni i uzbuđeni zbog onoga što nas čeka - napisali su u opisu videa koji je osvanuo na TikToku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading