Nedimović: Postoji jasna želja i volja da se pomogne ljudima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.01.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović obišao je danas poljoprivredna gazdinstva u selima Čibutkovica, Barlizovica i Dudovica kod Lazarevca, kao i Farmu krava Popadić kod Sopota, gde je sa poljoprivrednicima razgovarao o podsticajima u poljoprivredi, zdravstvenoj zaštiti životinja i budućim ulaganjima vlasti na čelu sa SNS.

RepublikaFoto: Tanug/D. GOLL
Branislav Nedimović

Kako je saopšteno, Nedimović je u naseljima Čibutkovica, Barzilovica i Dudovica razgovarao sa pčelarima i stočarima i istakao da je razvoj ovih grana poljoprivrede prioritet, te dodao da bi ukidanje subvencija za stočarstvo bilo pogubno za dalji razvoj poljoprivrede.

On je naveo da SNS pokušava da na konkretnim primerima i kroz direktan razgovor sa građanima rešava probleme.

- Jako je važno što postoji jasna konekcija između države, grada Beograda i gradskih opština i želja i volja da se ljudima pomogne. Ovi ljudi žele da podrže listu ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!'', jer mi dajemo podršku njima, kroz finansijska sredstva od 175 miliona koje izdvaja grad Beograd - rekao je Nedimović.


On je razgovarao i sa porodicom Popadić koja u Nemenikućama kod Sopota ima farmu koja na dnevnom nivou proizvodi 250 litara mleka za "Imlek".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading