NIŠLIJKI TAMARI (46) GUBI SE SVAKI TRAG OD 14. DECEMBRA: Preselila se u Milano i nestala! Porodica i prijatelji u STRAHU

Autor:

Vesti

20.12.2022

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

NIŠLIJKI TAMARI (46) GUBI SE SVAKI TRAG OD 14. DECEMBRA: Preselila se u Milano i nestala! Porodica i prijatelji u STRAHU

Foto: Facebook

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je apel za bilo kakvom informacijom koja bi pomogla da se pronađe Tamara Zlatković (46), Nišlijka sa češkim pasošem, a sa kojom porodica i prijatelji nemaju nikakav kontakt od 14. decembra ove godine.

Kako je objavljeno na ovoj društvenoj mreži, ona se 29. novembra 2022. godine iz Venecije preselila u Milano, gde je boravila u nekom hotelu, dok je tražila stan u kom bi živela.

Molimo vas da pomognete da pronađemo Tamaru Zlatković rođenu 5. novembra 1976. godine u Nišu. Poslednji put su roditelji i prijatelji kontaktirali s njom u periodu od 10. do 13.decembra, a zatim joj se 14.decembra 2022. gubi svaki trag, prestaje da bude aktivna na mrežama i telefon joj je nedostupan – piše na Fejsbuku.

Foto: Facebook

 

 

Takođe, u objavi piše da Tamara nije osoba koja bi svojevoljno prestala da se javlja i kontaktira sa svojim najbližima.

– Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji – navedeno je u objavi na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading