OD MENE VAM JE I OVO MNOGO: Na pismenom učiteljici poslao jaku poruku, dobio keca ko vrata - učenik drugog razreda napravio haos na mrežama (FOTO)

Autor:

Vesti

19.12.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija sastava iz srpskog jezika učenika drugog razreda osnovne škole koji je nasmejao korisnike, a i pokrenuo lavinu komentara korisnika zbog ocene učiteljice koja je đaku dala nedovoljan 1.

OD MENE VAM JE I OVO MNOGO: Na pismenom učiteljici poslao jaku poruku, dobio keca ko vrata - učenik drugog razreda napravio haos na mrežama (FOTO)

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Nedovoljan - piše u tvitu, dok na fotografiji sastava stoji:

- Tema Jesen, priprema za prvi pismeni zadatak iz srpskog jezika. Evo već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novu ljubav srela, a ja sivu jesen zamenih za leto pa proklinjem more i to tužno leto. Od mene vam je i ovo mnogo - napisao je učenik.

I dok je ovaj duhoviti sastav odnosno stih pesme Tome Zdravkovića nasmejao korisnike koji su uglavnom pohvalili ideju i kreativnost učenika, mnogi su je i osudili.

- Ja bih mu bez razmišljanja dala 5- (zbog žvrljanja i neurednosti) - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Pevalo se detetu. Da nastavnica ne prepozna umetničku slobodu.

Jedan korisnik je napisao da bi mu i on ovaj rad ocenio sa 5- "naročito zbog zaključka, - jer nema uvod".

- Mog bratanca klinac u 3. razredu imao zadatak da se napiše kratka poruka letu. Njegova je glasila: "Ćao leto, vidimo se dogodine" - navodi se u komentaru.

- Toma je Toma, ja uspeo da pročitam, od mene 5-, a minus zbog samo jedne strofe.

Ipak neki bi ovaj sastav ocenili sa vrlo dobar (4).

- Nije petica zbog rukopisa.

Takođe, mnogi smatraju da ovaj sastav pokazuje bezobrazluk i bahatost učenika i to još u drugom razredu osnovne.

- Treća rečenica. Tolika bahatost u drugom razredu osnovne, pa se posle pitamo kako izmiču stolice u srednjoj školi. Ne shvata (a verovatno nikada i neće) da uči za sebe a ne za učiteljicu - stoji u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading