NEVIĐENA BAHATOST SRPSKIH VOZAČA! Autobus pun putnika "preprečio" preko zelene površine da ne čeka! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

06.12.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na graničnim prelazima sa Mađarskom nisu retkost i nema dileme da su tada vozačima neophodni strpljenje i živci kao konopci.

NEVIĐENA BAHATOST SRPSKIH VOZAČA! Autobus pun putnika "preprečio" preko zelene površine da ne čeka! (FOTO, VIDEO)

Foto: RINA

Sve to izgleda da nije imao muškarac koji se našao za volanom autobusa jedne poznate turističke agencije u Srbiji koji je ne želeći da čeka red "preprečio" preko zelene površine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju i duboko kršeći veliki broj pravila.

- Gledao sam ga u neverici kako pod punim gasom, za volanom autobusa koji je bio pun putnika prelazi preko livade, dok smo svi mi sotali u kolonama čekali po nekoliko sati. Zapitao sam se ko nam sve vozi ljude, odakle mu pravo da se tako bezobrazno ponaša. Sutra će prevoziti našu decu i izazvati haos na kolovozu - priča vozač Mirko S. za agenciju RINA.

 

 

Ovaj saobraćajni incident dogodio se u blizini pograničnog sela Reske u noći između subote i nedelje, kada su ogromne kolone, a samim tim i veliki broj vozača je čekao na graničnom prelazu da uđe u našu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading