ZUBAR ZNA DA LI STE RADILI ONE STVARI I ŠTA STE STAVLJALI U USTA! Dovoljno je da pogleda OVDE i da propadnete od srama!

Autor:

Vesti

25.11.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak kod zubara za neke je pravo mučenje, upravo zbog straha sa kojim se susreću - dentofobija. Međutim, možda to nije jedina stvar koja treba da vas brine.

ZUBAR ZNA DA LI STE RADILI ONE STVARI I ŠTA STE STAVLJALI U USTA! Dovoljno je da pogleda OVDE i da propadnete od srama!

Foto: Printskrin/Youtube/Ivan92R

Naime, stomatolozima su vaši zubi, desni i usta poput lične karte. Oni na osnovu jednog pregleda mogu da ustanove da li ste u drugom stanju, da li ste kao mali sisali palac ili još uvek grickate nokte.

Ovoga puta, jedna devojka, po imenu Đina, otkrila je kako zubari znaju da je pacijent u skorije vreme imao oralni se*s i iznenadila, ali i zabrinula mnoge. Ona je na svom TikTok profilu podelila razgovor sa svojim zubarom koji je iskreno otgovorio na njeno pitanje.

Republika

Foto: pexels.com

Zubarka

- Čula sam da zubari znaju ako je pacijent imao oral*ni seks. Da li je to istina", upitala je Đina, na šta joj je zubar dao potvrdan odgovor: "Možemo da vidimo modrice na mekom tkivu na zadnjoj strani mekog nepca. I postoji poseban obrazac modrica", objasnio je on. Za kraj njen zubar je otkrio i jednu zanimljivu činjenicu, a to je da nakon Dana zaljubljenih (14. februara) pojava modrica na mekom nepcu su mnogo češće.  Nakon toga su usledili komentari zabrinutih ljudi.

"Zbog toga me zubar svaki put gleda čudno", "Moj zubar je moj tata", bili su samo od nekih komentara.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading