OBELEŽEN DAN OPŠTINE KOSOVSKA MITROVICA: Direktor "Borbe" čestitao 40 godina rada medijske kuće u ovom gradu

Autor:

Vesti

24.11.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanom akademijom u Mitrovačkom dvoru, obeležen je Dan Opštine Kosovska Mitrovica i 78 godina od oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu. Ujedno, obeležen je veliki jubilej Radija Kosovska Mitrovica – 40 godina postojanja i rada ove medijske kuće.

OBELEŽEN DAN OPŠTINE KOSOVSKA MITROVICA: Direktor "Borbe" čestitao 40 godina rada medijske kuće u ovom gradu

Foto: Privatna arhiva

U ime kolektiva Radija Kosovska Mitrovica,  Maja Fićović je uručila povelje i zahvalnice institucijama i pojedincima, koji su u protekle četiri decenije, svako u svom domenu, dali neizmeran doprinos razvoju ove medijske kuće i time stekli laskavu titulu “Čuvara radija”.

Direktor kompanije “Borba” Andrija Jorgić rekao je da je ovo priznanje, i pored Vukove nagrade i Sretenskog ordena kojim ga je odlikovao predsednik Srbije, najdraže, jer mu je dalo povod da opet dođe u voljeni grad. Čestitao je radiju kako je rekao prvih 40 godina postojanja.

 

“Sa Radijom Kosovska Mitrovica imamo fenomenalnu saradnju i mislim da jedino što u narednom periodu treba da uradimo jeste da tu saradnju pojačamo. Da se viđamo češće. Hvala Maji što mi je dala priliku da budem ovde a svima vama ćelim puno uspeha, puno mira i puno pametnih poteza, da jednim daminim gambitom odigramo u narednom periodu ono što treba da odigramo” poručio je Jorgić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading