SRBIN ZAMALO DA IZGUBI GLAVU U UKRAJINI: Pogođen hotel u kom su bili srpski novinari!

Autor:

Vesti

29.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko jedan sat posle ponoći jedna granata pogodila je hotel u Nikopolju u kojem su bili smešteni Veršic i njegov srpski snimatelj Nenad Dilparić.

SRBIN ZAMALO DA IZGUBI GLAVU U UKRAJINI: Pogođen hotel u kom su bili srpski novinari!

Foto: Shutterstock,

U Nikopolju, nadomak Zaporožja, tokom noći je pogođen hotel u kojem su bili smešteni novinari, izvestio je dopisnik austrijskog javnog servisa ORF Kristijan Veršic.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/zelenskiy_official

Eksplozija u Ukrajini

Oko jedan sat posle ponoći jedna granata pogodila je hotel u Nikopolju u kojem su bili smešteni Veršic i njegov srpski snimatelj Nenad Dilparić, prenosi Tanjug.

Veršic je preneo da niko nije povređen, ali da su krov i pojedine sobe oštećene, kao i automobil dopisnika.

Ukazao je, u snimku objavljenom na svom Fejsbuk nalogu, da su pale dve granate na hotel i to na strani na kojoj su se nalazile sobe tima ORF-a.

Šef vojne administracije regiona Dnjipopetrovski Valentin Resničenko potvrdio je agenciji Ukrinform granatiranje Nikopolja tvrdeći da su Rusi gađali tri opštine Nikropolj, Marhanec i Červonohrihorivku.

On je kazao da niko nije povređen u napadu, ali da je više stambenih zgrada i kuća oštećeno, kao i da je prekinuta električna mreža.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading