INCIDENT U OPŠTOJ BOLNICI U ČAČKU: Mladić hitno primljen sa povredama ruke, napadao osoblje, pa završio u policiji

Autor:

Vesti

17.10.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U službi Urgentne medicinske pomoći Opšte bolnice u Čačku došlo je do incidenta u kom je pacijent napao i vređao zaposleno osoblje.

INCIDENT U OPŠTOJ BOLNICI U ČAČKU: Mladić hitno primljen sa povredama ruke, napadao osoblje, pa završio u policiji

Foto: RINA

- Na urgentno odeljenje dovezen je mladić sa opekotinama ruke kome je bila neophodna medicinska pomoć. Primljen je preko reda, a zatim je počeo da preti zapsolenima i da ih vređa. On je ulazio u prostorije u koje je zabranjen ulaz svima osim lekarima. Nakon prijave, na lice mesta stigla je i policija koja je u stanicu privela mladića - rekao je za RINU izvor u policiji.

O celom ovom slučaju obavešteno je i tužilaštvo, koje se izjasnilo da postoje elementi kršenja Zakona o javnom redu i miru zbog drskog, nasilnog i bezobzirnog ponašanja. Mladić će biti prekršajno kažnjen.

Povodom ovog incidenta kontaktirali smo pr službu Opšte bolnice u Čačku. Tamo ističu da će zvanično saopštenje dati kada se završi istraga nadležnih institucija i utvrde sve okolnosti koje su rezultirale konfliktom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading