UJUTRU HLADNIJE; A ONDA SUNČANO I TOPLO: Temeperatura danas do 22 stepena, i narednih dana lepo vreme

Autor:

Vesti

05.10.2022

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 18°C na jugu jugoistoku do 22°C ponegde na zapadu i severozapadu Srbije.

UJUTRU HLADNIJE; A ONDA SUNČANO I TOPLO: Temeperatura danas do 22 stepena, i narednih dana lepo vreme

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

U Srbiji nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak za 3 do 5 stepeni. Nešto oblaka biće u prvom delu dana u zapadnim i južnim predelima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 18°C na jugu jugoistoku do 22°C ponegde na zapadu i severozapadu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U Beogradu pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 14°C.

U Nišu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 19°C.

U Užičkom regionu nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar slab slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Na Zlatiboru i Tari suvo sa sunčanim intervalima najviše oko 14°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 12°C.

U Subotici nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 10°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana relativno toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale i malo oblaka. Vetar slab, ujutru jugoistočni i istočni, a popodne severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale.

 Minimalna temperatura od 2°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C do 16°C. Do kraja sedmice i početkom iduće suvo sa sunčanim intervalima uz malu do umerenu oblačnost. Biće malo toplije od proseka za ovo doba godine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading