I DALJE NE VRAĆA AUTO DECI BEZ RODITELJA: Vuletiću, imaš li dušu?

Autor:

Vesti

29.09.2022

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je tačno dve nedelja kako Predrag Vuletić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, odbija da odgovori Srpskom telegrafu zašto je oteo službeni automobil škoda superb Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, koja zbrinjava decu bez roditeljskog staranja.

I DALJE NE VRAĆA AUTO DECI BEZ RODITELJA: Vuletiću, imaš li dušu?

Foto: Tanjug

U međuvremenu, ovaj funkcioner živi punim plućima i ne haje što zaposleni i deca u pomenutoj ustanovi ne mogu da koriste vozilo koje je, navodno, kupljeno za njih. Kada smo prvi put kontaktirali s njim s konkretnim pitanjima, rekao nam je da je na putu u inostranstvu i da će se javiti sutradan. To sutradan je bila subota 17. septembar i od tada ništa od odgovora zbog čega na najbesramniji način iskorišćava odgovornu državnu funkciju.

Pozvao nas je telefonom tek kada smo priču objavili bez njegove izjave, vidno nervozan, ali i dalje rešen da ne odgovori. Rekao nam je da je službeno u Crnoj Gori (opet švrćkanje o državnom trošku), a onda upitao o čemu ćemo sledećem da pišemo i da će onda odlučiti da li će dati izjavu ili ne. Uputili smo ga na SMS i mejl s pitanjima od 16. septembra, uz napomenu da ne ispunjavamo želje, već radimo svoj posao bez obzira na to o kome se radi. Od tog trenutka je potpuno zaćutao, pa je tako i juče ignorisao SMS poruku sa samo jednim pitanjem: "Kada planirate da vratite automobil Dečjem selu?"

- Ne mogu da verujem da je taj čovek tako bezdušan. Uprava ustanove se dovija oko prevoza, a on se vozika luksuznom škodom, koju je očigledno kupio za sebe, a ne za decu, i ne pada mu na pamet da je vrati - kaže naš izvor koji je i otkrio Vuletićeve mahinacije.

Do danas, da li zbog straha od osvete pokrajinskog funkcionera ili nečeg drugog, nema odgovora ni iz Dečjeg sela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading