"Humana srca uručila prve poklone u Blacu"

Autor:

Vesti

29.09.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Humana srca je danas uručila prve poklone u opštini Blace, u okviru projekta "Poželi želju". Predsednik opštine Ivan Burgić i Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj fondacije su danas uručili preko 30 vrednih poklona socijalno najugroženijoj deci ove opštine.

"Humana srca uručila prve poklone u Blacu"

Foto: Fondacija

"U avgustu smo obećali ovoj divnoj deci da ćemo im ranije dovesti Božić Batu i drago mi je da smo danas to obećanje ispunili. Najveću zahvalnost dugujemo našim donatorima, a posebno Tehnomaniji koja je obezbedila i u najvećoj meri donirala ove lepe poklone.", istakla je Danijela Vasilijević.

Republika

Foto: Fondacija

 

Deca su od Fondacije na poklon dobila bicikle, televizore, električne trotinete, mobilne telefone, laptopove i tablete, a bilo je i želja za braću i sestre, koje je Fondacija takođe velikodušno ispunila.

Republika

Foto: Fondacija

 

U narednom periodu Fondaciju  očekuje dodela prvih poklona i za najugroženiju decu u opštinama Bela Crkva i Varvarin, a ostala deca poklone mogu da očekuju u decembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading