DIREKTOR NIJE PRIJAVIO NAPAD NA PRVAKA U ŠKOLI U KALUĐERICI! Maltretiranje deteta video kao "manji incident"! Policija za događaj saznala iz medija pa ga saslušala!

Autor:

Vesti

28.09.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Direktor je policiji izjavio da "je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike

DIREKTOR NIJE PRIJAVIO NAPAD NA PRVAKA U ŠKOLI U KALUĐERICI! Maltretiranje deteta video kao "manji incident"! Policija za događaj saznala iz medija pa ga saslušala!

Foto: V. Lukić

Policija Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole u kojoj se dogodio incident kada je đak prvak zlostavljan u toaletu škole.

Prema informacijama Blica, proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka.

- Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom OŠ "Miloje Vasić" Nebojšom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome - kaže izvor.

Direktor je policiji izjavio da "je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident".

- On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole - dodaje sagovornik.

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading