(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA! Na prevaru prvi doplivao do časnog krsta, rezultati poništeni

Autor: Republika

Vesti

19.01.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat trke za Časni krst u Beloj vodi poništen je zbog neregularnosti - jedan od učesnika je do krsta stigao znatno kraćim putem.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zoran Milanovic
Bez blama: Šunjao se pa uskočio u vodu

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali reke čeka da trka počne.

Kada su plivači uskočili u vodu on je takođe počeo da pliva i sa samo nekoliko zamaha stigao prvi do krsta.

RTS navodi da je trka zbog toga poništena, pa je zvanična nagrada kasnije dodeljena prvom plivaču iz grupe, 15-godišnjem Lazaru Krstiću iz Kruševca. 

Širom Srbije organizovane su manifestacije plivanja za časni krst, na Adi Ciganliji najbrži je bio dvadesetjednogodišnji pripadnik Vojne akademije Sava Stanković, dok je na Zemunskom keju prvi bio srednjoškolac Uroš Radulović. 

Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". Pliva se 33 metra, što simbolizuje broj godina života Isusa Hrista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lasđi

20.01.2018 14:08

Podseća na naše tajkune, pardon tajfune :).