Basketaši ekipe Wuxi novi šampioni Srbije: Održan finalni turnir državnog prvenstva Srbije 2022, uz podršku AdmiralBet-a

Autor: Republika

Vesti

23.09.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od 30 kvalifikacionih turnira, koji su se tokom prethodnih meseci igrali širom Srbije, juče je održano finale prvenstva Srbije u 3x3 basketu.

Basketaši ekipe Wuxi novi šampioni Srbije:                  Održan finalni turnir državnog prvenstva Srbije 2022, uz podršku AdmiralBet-a

Foto: AdmiralBet

Momci iz ekipe Wuxi su novi šampioni državnog prvenstva Srbije 2022 koje je održano juče na Trgu Republike u Beogradu a potom i u dvorani Basket land, savladavši Partizan sa 22:15, dok je treće mesto pripalo je ekipi Pirot.

Pobednici ovogodišnjeg turnira osvojili su slot za masters u Parizu, kao i ček na 240.000 dinara.

AdmiralBet je i ove sezone bio ponosni deo vrhunskog 3x3 basketa na terenima širom Srbije. Stoga je i juče bio nezaobilazna podrška svim finalistima na poslednjem turniru u nizu.

Šarmantne hostese iz AdmiralBet-a bile su prisutne tokom trajanja završnog turnira i pored toga što su zajedno sa prisutnim navijačima bodrile ekipe na terenu, one su i delile sjajne poklone u vidu majica, hemijski, privezaka i drugog promo materijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading