"Dunav osiguranje" danas kreće sa isplatama razlike u premiji auto osiguranja

Autor:

Vesti

16.09.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi klijenti „Dunav osiguranja“ koji su u periodu od 3. do 26. avgusta 2022. ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, od danas će moći da podignu razliku u premiji.

"Dunav osiguranje" danas kreće sa isplatama razlike u premiji auto osiguranja

Foto: Promo/Dunav Osiguranje

U skladu sa odlukom o vraćanju stare cene i tarife premije auto-osiguranja na nivo koji je bio u primeni pre 3. 8. 2022. godine, svi klijenti „Dunav osiguranja“ koji su u periodu od  3. do 26. avgusta 2022. ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, od danas će moći da podignu razliku u premiji na šalterima JP „Pošte Srbije“ širom zemlje, samo uz ličnu kartu.

Kompanija „Dunav“ je, prateći preporuke Narodne banke Srbije o vraćanju stare cene auto-odgovornosti, svojim klijentima omogućila da refundiraju razliku u premiji, te će sva fizička lica novac moći da podignu samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dodatne dokumentacije.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije biće uplaćena na tekuće račune pravnih lica.

Vodeći računa o svojim klijentima i obezbeđujući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, Kompanija je omogućila da se novac podigne do kraja oktobra 2022. godine, na brz i efikasan način, bez čekanja.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, pozivamo klijente da se jave Kontakt centru Kompanije na broj 0800 386 286, gde će dobiti sve neophodne informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading