UDARALI ČAK I MLADU! Pojavio se snimak sa svadbe u Mionici: Opšte rasulo, ne zna se ko koga mlati! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.09.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja hteo da utiša sukob i razdvoji obezbeđenje i goste, pa dobio i on batine. Bilo krvi, pravi horor.

UDARALI ČAK I MLADU! Pojavio se snimak sa svadbe u Mionici: Opšte rasulo, ne zna se ko koga mlati! (VIDEO)

Foto: facebook printscreen

- Bila sam na ovoj svadbi sa porodicom,gosti smo sa mladine strane sve je bilo ok veselo svatovi su se veselili i sa jedne i sa druge strane divno veselje je bilo. Tu je i bio momak iz obezbeđenja, dečko je radio svoj posao, nije nikoga dirao jer nije ni imao potrebu. Par momaka su razbili po neku čašu, podizali stolice, peli se na iste nije to ništa bilo tako strašno, jer gazda bi platio sve to što njegov gost od inventara polomi. To je uvek tako bilo. Nisam za to da se lupa ali nismo svi isti nekog pesma pogodi ili već iz kog razloga to urade znaju oni sami - navodi jedan od gostiju sa svadbe za Republiku.

Kako dalje priča, čini se da vlasniku restorana nešto nije bilo po volji u određenom momentu.

- Vlasnik je u jednom momentu pozvao još momaka da dodju da zavedu red i tim činom ljudima je upropastio najradosnoji dan u životu - navodi naš sagovornik.

Ono što je usledilo, moglo se videti na snimku, opšte rasulo, u kom se nije videlo ko koga udara, uključeno je bilo obezbeđenje, gosti, mladoženja, pa i radnici restorana.

- Od šamaranja gostiju, pesničenja mladoženje, jer je dečko samo hteo da reši problem da njegove goste niko ne šamara, nego da se reši na normalan i civilizovan način...sve se to izdešavalo. Međutim, mladoženja nije uspeo udarili su ga i patosirali jedva su povratili dečka, mladinog brata pa čak i mladu da udare to nigde nisam videla niti doživela. Kao što ste videli i na snimku onda je počela tuča jer niko nebi dozvolio da mu neko batina brata, sina, ćerku, druga ljudi su samo hteli da zaštite svoje - navodi gost svadbe u Mionici za Republiku i dodaje:

- Tu je bilo i dece strašno je bilo kada su vrata razbijena i staklo je padalo na sve strane. Tada su se mnogi povredili. Krvi je bilo, horor pravi. Obezbeđenje je otišlo, a vlasnik restorana je sedeo ni makao se nije. 

SNIMAK TUČE:

Podsećanja radi, opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu. Sve se desilo u restoranu u Mionici, kada je povređeno sedmoro ljudi, od kojih je jedan mladoženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading