Neispravne cevi i instalacije najčešći uzroci požara i poplava u domu

Autor:

Vesti

21.08.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zdravo, ja sam Srećko, vaš pas čuvar! Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i danas želim da vam pomognem da sačuvate svoj dom.

Neispravne cevi i instalacije najčešći uzroci požara i poplava u domu

Foto: istock

Mislite da vam moja pomoć ne treba? Razmislite ponovo. 

Da li znate da su jedan od najčešćih uzroka požara i poplava u domu neispravne vodovodne cevi i elektroinstalacije? Vodovodne cevi u našim gradovima stare su i više od pola veka, pa su kvarovi na mreži i pucanje cevi česta pojava. Najčešće nezgode koje se građanima naše zemlje dešavaju u domu su požari i izliv vode iz instalacija. Zbog svega toga jasno je da je osiguranje domaćinstva najbolji način da se zaštitite od nepredviđenih nevolja u domu.

Foto: istock

 

I verujte mi da nije skupo. Za svega 1.800 dinara godišnje na webshop-u AMS Osiguranja  možete osigurati svoj dom na prvi rizik, a osiguranje pokriva štetu u iznosu do čak 2,5 miliona dinara. 

Osiguranje imovine (ukoliko je ugovoreno/u skladu sa uslovima osiguranja) obuhvata: 
*osiguranje od požara i drugih opasnosti: udar groma, eksplozija, oluja, grad, zemljotres, poplava, odron zemljišta, curenje tečnosti i gasova, izlivanje vode iz instalacija 
*osiguranje od provalne krađe i razbojništva
*osiguranje stakla od loma

Verujte Srećku! Pozovite AMS Osiguranje na broj 0800 009 009 ili svoj dom brzo i jedinostavno osigurajte na webshop-u. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading