DEČAK POVREĐEN U BUGARSKOJ ostao bez oca pre tri meseca: TEŠKA SUDBINA PORODICE ČETNIK (FOTO,VIDEO)

Autor:

Vesti

15.08.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Četnik (11) jedan je od dece povređene u saobraćajnoj nezgodi u Bugarskoj.

Povređeni dečak, koji sa porodicom živi u Batajnici, da nesreća bude veća, pre tri meseca ostao je bez oca.

Sestra Dijana i majka Vesna zabrinute su za zdravstveno stanje dečaka Ilije Četnika (11), koji je najmlađi u ovoj porodici.

Njegovi punoletni brat i sestra su, prema rečima sestre Dijane, odmah otišli u bolnicu. Sestra ga je drzala za ruku i mazila.

- Ilija je ceo unakazen po licu. Slomio je ruku u udesu i radi se dalja dijagnostika. Kažu nije kritično, za razliku od njegovog druga Nikole T. koji nije u komi kako se pise, ali jeste teško povređen. U udesu je povređen otac jedne devojčice i njemu je amputirana noga - rekla je Vesna Četnik za Republiku.

Otac povređenog Ilije iznenada je umro u maju od moždanog udara. Porodica se još oporavlja od gubitka i sada su van sebe zbog ovog strašnog udesa.

Roditelji najteže povređenog dečaka Nikole T. su otputovali u Sofiju i kuća u Batajnici im je zaključana.

- Dobili smo poruku u grupu da će deca sanitetom iz bugarskog Doma zdravlja biti transportovana u Niš u KC i da će roditelji moći normalno da dođu po svoju decu. Ko ne, biće transportovani u Tiršovu. Deca koja su inače bila u bolnici neće moći da se vrate, nego će sanitetima biti prebačena u bolnicu. A ova deca koja su u hotelu, oni su normalno krenuli sa svojim roditeljima, ko je otišao, a većina je otišla - navodi majka povređenog dečaka.

Sestra Dijana napominje da su im rekli da je vozač krenuo da pomeri sedište, a da je Nataša koja je vodila decu u Bugarsku, javljala šta se dešavalo. Sestra navodi i da je najvažnije da deca nisu u životnoj opasnosti.

U videu ispod možete čuti šta su Ilijina majka i sestra rekle za Republiku.

Podsetimo, osmoro dece i četvoro odraslih povređeno je kada je srpski autobus upao u jarak i prevrnuo se na auto-putu za Sofiju u Bugarskoj.

Među povređenima je najviše dece, koja su uglavnom članovi folklornog ansambla JU-LIRA iz Batajnice, a vraćala su se sa festivala u Nesebaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading