EM SKUPA, EM VULGARNOG OBLIKA: Testenina u supermarketu šokirala Beograđane!

Autor:

Vesti

15.08.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovina makarona će uskoro biti kao belo da završavamo, jedan od komentara na zbunjujuću testeninu i njenu cenu u prodajnom objektu.

EM SKUPA, EM VULGARNOG OBLIKA: Testenina u supermarketu šokirala Beograđane!

Foto: pixabay.com

Da svaka roba nađe svog kupca najbolje pokazuje činjenica da se čak i neobična testenina uspešno prodaje i to po basnoslovnoj ceni.

Ono po čemu je neobična, jeste prvenstveno njen oblik, a to je oblik muškog polnog organa i to u različitim bojama.

Ono što neki smatraju smešnim i zanimljivim, drugi baš i ne doživljavaju tako, ali se zbog ove testenine, koja se, kako se navodi na grupi Serbia Live - Beograd na Telegamu, može kupiti u marketima, povela prava diskusija.

Foto: Printscreen/Telegram/serbialive_beograd_rezerva

 

Od njenog oblika, još više je šokirala cena, koja je za pola kilograma ove šarene jestive poslastice iznosila 499 dinara.

Korisnici Telegrama su ovo odmah krenuli da preračunavaju, navodeći da je zapanjujuće da gram ove testenine košta jedan dinar.

- Još malo će kupovina makarona biti ko belo da završavamo - stajalo je u komentaru ispod ove objave.

Oblik je tako potpuno prešao u drugi plan, a komentari koji su se nizali najviše su se odnosili na cenu proizvoda i iskustva sa drugim vrstama testenina koje su u prodaji, kao i na najbolji odnos cene i kvaliteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading