Još 72 sata do najvećeg Lovefesta ikada: Festival gotovo RASPRODAT!

Autor:

Vesti

01.08.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaesti Lovefest počinje 4. avgusta već u podne otvaranjem programa na već dobro poznatoj H2O bini na jednom od najvećih bazena u Srbiji.

Još 72 sata do najvećeg Lovefesta ikada: Festival gotovo RASPRODAT!

Foto: Lovefest

Lovefest, 1. avgust 2022. – Do najvećeg i jubilarnog petnaestog Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostalo je još samo tri dana, a sve je spremno za najspektakularniji događaj u godini. Ulaznice za jedan od najvećih regionalnih festivala su gotovo rasprodate, a još mali broj je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Tickets.rs, kao i putem sajta www.lovefest.rs.

Foto: Lovefest

Lovefest

Petnaesti Lovefest počinje 4. avgusta već u podne otvaranjem programa na već dobro poznatoj H2O bini na jednom od najvećih bazena u Srbiji. Na glavnu Fire binu dolaze velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Danny Tenaglia, William Djoko, Folamour, Kolsh kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set.

Foto: Lovefest

Lovefest

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. Na Live bini te noći biće i spektakularni Zicer Inc.

Još 10 mesta u festivalskom kampu

Foto: Lovefest

Lovefest

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležiće i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading