PALILI VATRU NA DEPONIJI PA IZAZVALI KATASTROFU: Veliki požar kod POŽEGE! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.07.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gori deponija u Godoviku kod Požege, sa požarom velikih razmera bore se vatrogasci i radnici komunalnog preduzeća

PALILI VATRU NA DEPONIJI PA IZAZVALI KATASTROFU: Veliki požar kod POŽEGE! (FOTO)

Foto: RINA

Na deponiji u Godoviku kod Požege u kasnim popodnevnim satima izbio je požar koji je zahvatio veliku površinu, a po svemu sudeći, uzrok požara je nedogovorno ponašanje građana koji su palili vatru na ovoj lokaciji.

Vatrogasne ekipe i zaposleni u JKP "Naš dom" su na terenu i ulažu napore da vatru ugase i lokalizuju požar, prenosi RINA. 

Foto: RINA

Požar na deponiji

- Vatrena stihija na deponiji izazvana je neodgovornim ponašanjem pojedinaca koji su palili vatru na samoj deponiji sa ciljem sagorevanja otpada radi izdvajanja sekundarnih sirovina - potvrdio je za RINU predsednik opštine Požega, Đorđe Nikitović. 

On je još jednom apelovao na sve građane da nikako ne pale bilo kakvu vatru na otvorenom prostoru. 

- Čitav taj kraj obavijen je gustim dimom. Svim stanovnicima koji su se našli u zoni požara savetuje se da zatvore prozore i na taj način spreče ulazak dima i neprijatnog mirisa u prostorije - poručio je Nikitović.

Foto: RINA

Deponija u Godoviku kod Požege

U neposrednoj blizini zapaljene deponije nema naseljenih kuća, nema opasnosti da će se vatra proširiti do stambenih objekata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading