KRKLJANAC NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Stvorile se kilometarske kolone - čeka se duže od dva sata (FOTO)

Autor:

Vesti

23.07.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jutarnjih sati na graničnom prelazu sa Crnom Gorom formirane su kilometarske kolone vozila. Pojedini vozači na Gostunu čekaju i duže od dva sata kako bi nastavili svoj put i ušli u susednu zemlju.

KRKLJANAC NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Stvorile se kilometarske kolone - čeka se duže od dva sata (FOTO)

Foto: RINA

"Sve pričaju kako je sezona propala, a mi evo tri sata čekamo da pređemo granicu. Kolona je dugačka oko pet kilometara i pravi je kolaps, stravična gužva. Pitanje je kad ćemo nastaviti putovanje. Iz pravca Crne Gore na ulasku u Srbiju gužve su mnogo manje", rekao je za RINU vozač Marko Despotović iz Čačka koji je sa porodicom krenuo na odmor u Herceg Novi.

Pojačan intenzitet saobraćaja primetan je i duž magistralnog puta Beograd - Prijepolje, a povremeni zastoji evidentirani su kod Užica.

Republika

Foto: RINA

 

 

Ono što vozačima ka primorju bar malo olakšava put jeste otvoren deonica auto-puta od Mateševo do Smokovca čime zoabilaze kritičnu tačku u Crnoj Gori, kanjon Morače.

Ali, samo pod uslovom da su svoj automobil pregledali na vreme kako ne bi došlo do nemilih scena i buktinja na otvorenom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading