BURA OKO NEMANJIĆA SE PRESELILA NA TVITER: Evo zašto je RTS morao da se izvini pratiocima

Autor: Republika

Vesti

13.01.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko serije Nemanjići, koja se emituje na RTS, a koja je prema oceni kritike i gledalaca ispod nivoa na kom bi morala da bude - se ne stišava.

RepublikaFoto: Gordan Jovic/RTS
Velika prašina zbog serije: Detalj sa snimanja Nemanjića

Naime, samo što je do javnosti dospela informacija da je programski savet RTS zatražio da se obustavi dalje emitovanje Nemanjića, neko je po svoj prilici hakovao Tviter nalog Radio- televizije Srbije i odatle slao u najmanju ruku "čudne" poruke.

Poruke su bile upućene predsedniku Programskog saveta prof. dr Milivoju Pavloviću koji je potpisao pismo upućeno kolegijumu RTS a u kojem se obrazlaže zašto ne treba emitovati druge epizode.

Foto: twitter.com/RTS Predstavlja

Iskoristivši zvanični Tviter nalog javnog servisa Srbije, neko je Pavloviću u jednom tvitu dao do znanja da Programski savet ne uređuje program, već savetuje, a u drugom se navodi da je Savet već jednom opomenuo Pavlovića da nije slobodan strelac te da će morati to opet.

U trećem tvitu je konstatovano:

- Da je Vujke dao Pavloviću službena kola da se vozika po Pešti, ovoga ne bi bilo.

RTS: Izvinjavamo se

- Poštovani pratioci izvinjavamo se zbog zbunjujućih tvitova. Pokušavamo da otkrijemo ko je ušao na naš nalog i sa njega poslao neprimerene poruke - naveo je RTS putem svog Tviter naloga koji se nalašo na meti hakera.

 

 

Saga Nemanjići traje od novogodišnje noći kada je emitovana prva epizoda serije koja kao nijedna do sad nije naišla na toliko neodobravanje stručne i drugog dela javnosti. 

Zamerke si stigle na račun naglaska, rečnika, glume... Pohvaljeni su samo kostimi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading