Ugasite vreli talas novim Jazak voćnim ukusom

Autor:

Vesti

22.07.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U borbi protiv najavljenih letnjih vrućina stiže nam novo vitaminsko osveženje – Jazak voda obogaćena vitaminima sa ukusom šumskog voća koji će upotpuniti paletu već dobro poznatih Jazak vitaminskih voda sa ukusima mandarine i limuna, odnosno zove i aloe vere.

Ugasite vreli talas novim Jazak voćnim ukusom

Foto: NIS

Kao novi član porodice Jazak vode koja se već duže od 18 godina puni u istoimenom pogonu za pijaću vodu, na padinama Fruške gore, Jazak sa ukusom šumskog voća prodavaće se u ambalaži od pola litra, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u većim supermarketima širom Srbije.

Zašto su Jazak vitaminske vode - pravi izbor

Osim što su napravljene na bazi prirodne izvorske fruškogorske vode, vitaminske Jazak vode ne sadrže veštačke zaslađivače, a dodatno su obogaćene i vitaminima iz grupe B kompleksa. Uz to, ukusi mandarina i limun, kao i šumsko voće imaju 100% prirodnu aromu.

Republika

Foto: NIS

 

 

Pored vitamina grupe B, ukus mandarina i limun  sadrži i dodatak magnezijuma (Mg) koji doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, mišića i utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti, dok ukusi šumsko voće, odnosno zova i aloe vera, sadrže cink (Zn) koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upoznajte Jazak

Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene zaštićenog eko sistema, starih više od 30 miliona godina, Jazak voda skuplja minerale donoseći u svakom gutljaju sinergiju prirode i najviših standarda koji se primenjuju u proizvodnji pijaće vode. Upravo izvorska voda Jazak predstavlja prirodnu bazu Jazak voda dodatno obogaćenih vitaminima, dok različiti ukusi voća čine ovu vodu savršenim izborom osvežavajućeg pića tokom vrelih letnjih dana.

Paletu Jazak vode čini pet vrsta vode, u različitim pakovanjima. Tu je negazirana prirodna izvorska voda Jazak, zatim Jazak gazirana voda, Jazak imuno - prvi proizvod sa dodatkom kompleksa minerala u paleti gazirane Jazak vode, kao i Jazak vitaminske vode. Sve vrste Jazak vode dostupne su na više od 7.000 objekata, a učešće prodaje brenda Jazak u kategoriji voda raste iz godine u godine. O kvalitetu Jazak vode svedoči i žig „Čuvarkuće“ kojim je nedavno nagrađena, a koji predstavlja potvrdu da je Jazak -  deo prirodne, kulturne i gastronomske baštine Srbije.

Uz bogatu paletu Jazak vitaminskih voda,  osvežite se i okrepite na najbolji mogući način, čak i na visokim letnjim temperaturama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading