Nemačka romantična komedija "ČOVEK PO TVOJOJ MERI" U BIOSKOPIMA!

Autor:

Zabava

13.07.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta ako savršen čovek zaista postoji.

Nemačka romantična komedija "ČOVEK PO TVOJOJ MERI" U BIOSKOPIMA!

Foto: MCF promo

Čovek koji poklanja pažnju, sprema večeru, posle toga opere sudove, ispunjava svaki, pa i najmanji hir, zar to nije čovek iz snova?

93% Nemica bi se usaglasilo sa tim, ali šta je sa preostalih 7%?

Film „Čovek po tvojoj meri“ (Ich bin dein Mensch / I’m Your Man) premijerno je prikazan na ovogodišnejm Berlinalu, na kome je glavna glumica Maren Egert, koja igra naučnicu Almu,  dobitnica nagrade Srebrni medved za najbolju žensku ulogu. Ova nemačka potresna ljubavna komedija je upravo na velikom platnu domaćih bioskopa.

Republika

Foto: MCF promo

 

Kako bi finansirala svoje studije, naučnica pristaje da učestvuje u neuobičajenom eksperimentu: tri nedelje mora da živi sa robotom koji liči na čoveka koji treba da je usreći.

Rediteljka ovog ostvarenja je Marija Šrejder, nemačka glumica, rediteljka i producentkinja:

- Režiranje komedije je zaista zabavno. Priča počinje sastankom na slepo,imate starinski bal, na kome se upoznaje dvoje ljudi od kojih se ne zna ko je čudniji. Alma zna koga će upoznati, tako da je spremila čitav niz pitanja, on je programiran na flert. Bizarna mešavina naivnosti i romantike.

Foto: MCF promo

 

Možda je ovo priča o budućim ljubavima, a možda je i kritika traganja za savršenstvom koje, na kraju dana, nije veoma uzbudljivo. U ulozi humanoidnog robota Toma, našao se glumac Dan Stivens („Dauntonska opatija“, „Lepotica i zver“) koji je dočarao šarmantnog, duhovitog i besporekornog robota koji je napravljen po Alminoj meri. 

 

Delimo 2x2 karte za romantičnu komediju "Čovek po tvojoj meri" u bioskopu MTS Dvorana za danas od 19.30!

Za karte se možete javiti na mail adresu: jelena.kmezic@srpskitelegraf.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading