OVO JE NEDOPUSTIVO, ŠTA RADI DRŽAVA? Đukanović šokiran da je Senta došao u sud sa GORILAMA

Autor: Republika

Vesti

12.07.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat i funkcioner u Srpskoj naprednoj stranci Vladimir Đukanović potpuno je zatečen saznanjem da je Slobodan Milenković poznatiji kao Mali Senta došao u sud u pratnji telohranitelja.

OVO JE NEDOPUSTIVO, ŠTA RADI DRŽAVA? Đukanović šokiran da je Senta došao u sud sa GORILAMA

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Kako Đukanović navodi ovakva situacija je potpuno nedopustiva te se pita šta država radi.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Đukanović

- Iskreno, porazilo me je kada sam video da načelnik 4.odeljenja BG policije, bez blama dolazi u sud kao narkobos sa naoružanim gorilama. To je van svake pameti. To je nedopustivo. Šta radi država? Da li je obezbeđenje privatno ili policijsko? Zaista, zastrašujuće. - napisao je Đukanović na Tviteru

Podsetimo, Slobodan Milenković aka Mali Senta došao je danas u Više javno tužilaštvo u pratnji petorice inspektora 4. odeljenja. Sentino obezbeđenje bilo je naoružano do zuba a oružje im je oduzeti prilikom ulaska u Palatu pravde.

Milenkovića je Više javno tužilaštvo pozvalo na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a, uključujući i Dijanu Hrkalović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading