PORED KONTEJNERA NAŠLA 1.000 EVRA: O ovoj radnici GRADSKE ČISTOĆE bruji ceo LJIG, a evo i šta je uradila sa novcem

Autor:

Vesti

05.07.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica "Komunalca" iz Ljiga Slavica Tomašević Stevanović dok je čistila pored kontejnera našla 110.000 dinara, koje je vratila vlasnici.

PORED KONTEJNERA NAŠLA 1.000 EVRA: O ovoj radnici GRADSKE ČISTOĆE bruji ceo LJIG, a evo i šta je uradila sa novcem

Foto: RINA

Zaza

Vredna i pedantna Slavica Tomašević Stevanović Zaza, radnica "Komunalca" iz Ljiga, na najbolji način održala je lekciju poštenja mnogima

Dok je obavljala svoj posao i radila na čišćenju i održavanju ljiških ulica pored kontejnera u centru opštine pronašla je oko 110.000 dinara i taj novac vratila vlasnici.

Obavljala sam redovne poslove kada sam pored jednog kontejnera videla svežanj sa novcem. Najpre sam mislila da nije pravi novac, ali kad sam pažljivo pogledala shvatila sam da je stvar ozbiljna - priča za RINU Slavica koju Ljižani znaju kao Zazu.

Čekala je da vidi hoće li se neko pojaviti i u jednom trenutku ugledala ženu koja je preko mobilnog telefona nekome plačnim glasom pričala da je izgubila pare.

Prišla sam joj i sačekala da završi razgovor. Kada sam je pitala da li je izgubila pare i koji iznos je u pitanju, bilo mi je jasno da sam pronašla njen novac i vratila joj ga - kaže Zaza.

Za svoj izuzetan gest poštenja vredna radnica gradske čistoće nagrađena je sa 500 dinara od vlasnice novca. Možda suma nije pozamašna, ali Zaza tako nešto nije ni očekivala jer je pre svega poenta bila vratiti pare onome ko ih je izgubio.

Te pare su nečija muka. Ja imam svoj novac koji zarađujem i ne treba mi tuđi - kazala je Zaza.

U tih nekoliko jednostavnih reči Zaza je ispričala ono što bi trebali da znamo o njoj, ali i o sebi i drugima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading