Spremate li se za najvreliji događaj sezone? "Jahorina HOT" - najveće regionalne zvezde i zabava tokom celog dana!

Autor:

Vesti

25.06.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ceca, Aca Lukas, Vlado Georgiev, S.A.R.S, Kiki Lesendrić i Piloti, DJ Umek i DJ Dejan Milićević, Nervozni poštar samo su deo programa najvrelijeg događaja sezone, na najugodnijem mestu koje možete zamisliti tokom vrelih letnjih dana – na Jahorini!

Spremate li se za najvreliji događaj sezone? "Jahorina HOT" - najveće regionalne zvezde i zabava tokom celog dana!

Foto: Promo

Festival „Jahorina HOT 2022“ biće održan od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini.

Najveće regionalne muzičke zvezde sigurno su dovoljan razlog za vikend-odmor na Jahorini, intenzivan program ovog festivala neće ostaviti mnogo prostora za odmor, ali nestvarni prirodni ambijent olimpijske planine zasigurno će oduševiti sva vaša čula!

Već od petka počinjemo sa žurkom posle posla u „Olimp baru“, nastavljamo sa koncertom Nervoznog poštara, a pose toga ostajemo na 1879m nadmorske visine jer se zabava u „Olimp baru“ nastavlja uz svetski poznata imena DJ scene – DJ Umeka i Dejana Milićevića. Možda ćemo se malo odmoriti uz piće u hotelu „Vučko“ i balade Vlade Georgieva pre nego što nas Vlado digne sa stolica da plešemo uz njegove najveće hitove. Vreme za spavanje neće biti ni nakon nastupa Georgieva, jer nastavljamo sa zabavom uz bend u hotelu „Vučko“ do ranog jutra.

Poneko će imati priliku da malo odspava u subotu, ali oni koji na Jahorinu stignu s decom neka budu spremni na devet sati neprekidne zabave uz dečije horove „Čarolija“ i „Vrapčići“, mađioničara, dečiji KUD i plesni studio, maskenbal, dečiju predstavu. Program „Family Day“ obećava toliko dobrog sadržaja da ni oni koji su stigli na planinu bez dece neće moći da odole da ispred „Olimp bara“ đuskaju, pevaju, skaču na trampolini, uče da pale vatru i postavljaju šator, i igraju vrhunski zabavne igre koje nakon svog predavanja o NTC učenju priprema najveće regionalno ime zdravog, pametnog i zabavnog odgoja i odrastanja, profesor Ranko Rajović i njegov tim. Nakon što se iskačemo, istrčimo i zadovoljno iscrpimo, ulazimo u „Olimp bar“ da plešemo i pevamo uz S.A.R.S. Silazak sa najvećeg vrha Jahorine u subotu znači samo jedno – garantovano najbolju žurku, jer u hotelu „Vučko“ nas čeka – Aca Lukas! A naravno da se zabava neće završiti ni nakon njegovog koncerta, jer ko će biti spreman da spava nakon takvog adrenalina.

Ni nedjelja na „Jahorina HOT“ nije rezervisana za lagani tempo. Naprotiv. Odmah od jutra se aktiviramo na Zumba zabavi ispred „Olimp bara“, a kad potrošimo dragocene kalorije, vreme je za nedeljni ručak koji će svi oni koji su raspoloženi za malo kuvanja u prirodi moći sami da spreme na Jahorina Cooking Show. Odmah posle dobre domaće hrane i zabavne gužve u kuhinji na otvorenom svoje najveće hitove sviraće nam Kiki Lesendrić i Piloti. Nećemo imati puno vremena ni da se spremimo za spektakl, ali nije ni važno jer koga su hitovi najveće balkanske zvezde ikad zatekli spremnog. Ceca dolazi u hotel „Vučko“ da nam otpeva svoje najveće hitove, u sasvim ekskluzivnom ambijentu. Nećemo na spavanje ni nakon njenog koncerta, jer ne bi imalo smisla da poslednji dan „Jahorina HOT“ festivala završimo pre jutra.

Važno je spomenuti da su sve aktivnosti u okviru „Family day“ manifestacije u potpunosti besplatne dok će se ulaz na koncerte naplaćivati. Karte za spektakularne nastupe moguće je kupiti na portalu i prodajnim mestima kupikartu.ba kao i u hotelu Vučko na Jahorini te u prostorijama agencije Travel4fun Banja Luka.

Uz intenzivan program festivala ne treba zaboraviti da sa radom od 1. jula kreću i mnogobrojne adrenalinske atrakcije koje su neizostavan segment letnje ponude Olimpijskog centra Jahorina. Organizatori pozivaju sve posetioce festivala da iskuse vrhunski doživljaj svih atrakcija koje nudi Jahorina. Jer, doći na Jahorinu leti, a ne probati jednu od najdužih staza boba na šinama u Evropi, ili ne probati zipline preko jezera, off road karting, letnje sankanje, OLIMP zabavni park i još niz drugih atrakcija... bila bi prava šteta.

„Jahorina HOT“ festival biće prilika za vrhunski turistički doživljaj, ali i prilika da se razgovara o unapređenju turističke ponude u regionu, pa će Festival biti domaćin Okruglog stola o budućnosti turizma, kojem će prisustvovati donosioci odluka na najvišem nivou, odgovorni za razvoj turizma u sistemu turističkih organizacija, te preduzetnici i radnici u turizmu.

Najnovije informacije o „Jahorina HOT“ festivalu možete pratiti na zvaničnim Instagram i Facebook stranicama Festivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading