Sportskom novinaru Darku Nikoliću hitno potrebna krv! Nije bitno koja ste krvna grupa!

Autor:

Vesti

17.06.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku Nikoliću hitno je potrebna transfuzija bez obzira koje krvne grupe.

Sportskom novinaru Darku Nikoliću hitno potrebna krv! Nije bitno koja ste krvna grupa!

Foto: Printskrin

Sportskom novinaru i našem kolegi Darku Nikoliću hitno je potrebna krv.

 

 

Darku je potrebna transfuzija bez obzira koje krvne grupe.

Darko ima konstantna i obilna krvarenja, a kako bi lekari mogli da mu postave dijagnozu i urade neophodne analize on mora da primi trasfuziju.

On je apel poslao i putem društvenih mreža:

Prijatelji znani i neznani, iako je moj oporavak izgleda počeo, lekari smatraju da mi je neophodna transfuzija. Ali, krvi za mene nema..

- Pa, ako ste u mogućnosti, ili znate nekog ko je voljan da da krv (nije važno koja je krvna grupa), to može da se učini u Institutu za transfuziju krvi Srbije, u zavodu pri Urgentnom centru i u Zemunskoj bolnici.

- Potrebno je samo naglasiti "da se krv daje za Darka Nikolića, koji treba da primi transfuziju u ambulanti transfuzije, pri Kliničkom centru Srbije". Hvala vam svima, na rečima podrške, pre svega na molitvama, a i na lepim željama. Krenulo je izgleda na bolje, ali... eto, lekari smatraju da je neophodna i podrška, pošto je situacija bila izuzetno ozbiljna - napisao je Darko.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading