NEVIĐENI HIT: Kraljevčanin naručio preparat za povećanje penisa, dobio TEŽAK BLAM!

Autor: Republika

Vesti

09.01.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabren da svoj hronični problem može da reši za 2.200 dinara, a videvši reklamu za onlajn kupovinu preko jedne od društvenih mreža Petar. Đ. iz Kraljeva naručio je aparat za povećanje muškosti. Jedva je iščekao da mu poštom stigne paket, platio je pouzećem, kad umesto čudesnog aparata dobio je - lupu! Tad je i shvatio da je prevaren.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Petar Đ. je samo jedan primera od mnošto razočaranih i lakovernih građana, koji su se odlučili da kupe proizvod preko interneta, a poneti obećavajućom fotografijom i pristupačnom cenom. Dešavalo se i da umesto željenog proizvoda građani dobiju jabuke, a bilo je i lepo upakovanih - cigli, pa i betona! Svega, umesto poručenog. A kad shvate da su prevareni, već je kasno.

U sivoj, onlajn zoni kupovine najviše se prodaju odeća, obuća, mobilni telefoni i igračke. I tu su najveće i prevare.

- Na žalost, preko 90 odsto prodaje preko interneta se dešava u sivoj zoni, a privučeni reklamom i primamljivom cenom, građani se olako odlučuju za tu kupovinu, a da ne provere ko je prodavac. I onda se desi da budu prevareni i da nasednu - priča za blic.rs Goran Papović iz Nacionalne ogranizacije potrošača Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading