RUSI ĆE POKORITI POLA SVETA! Monasi sa Svete gore: Ovako će izgledati treći svetski rat!

Autor:

Vesti

22.05.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravoslavne balkanske zemlje podići će ustanak i zaključiti savez sa Rusijom. Tu će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari.

RUSI ĆE POKORITI POLA SVETA! Monasi sa Svete gore: Ovako će izgledati treći svetski rat!

Foto: Tanjug/AP

Ruski vojnici

Treći svetski rat vodiće Rusija i Amerika, svet će se deliti na ove dve sile, koje će u obračunima pustošiti sve redom. Monasi sa Svete gore detaljno su govorili o ratnim dejstvima, koja će, kako predviđaju, biti posebno opasna za Tursku.

- Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje. Pošto naiđu na otpor Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju - ukazali su sveštenici.

BITKE U SRCU EVROPE

Pre nego što preuzmu Tursku, Rusiji će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan.

- U tim zemljama potisnuće američke trupe - preciziraju hilandarski monasi.

Bitke će se voditi i na severu Evrope.

- Rusi će upasti u skandinavske zemlje: Finsku, Švedsku, Norvešku. Osvojiće ih - jasni su proroci.

Objašnjavaju da su te zemlje decenijama pokušavale da se predstave kao neutralne, ali da će baš iz tih zemlja biti jaki vojni udari na Rusiju. Uslediće žestok odgovor Moskve:

- Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.

Sukobi će se proširiti na ostatak Evrope.

- Rusi će ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari.

NA OBALI IRANA

Republika

Foto: Youtube/ 2d Cavalry Regiment

Foto: Ilustracija

Uporedo će Amerikanci voditi žestoke borbe, posle kojih će zavladati čitavom obalom Irana.

- Neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i, na kraju, u Izrael.

Tokom ofanzive na Bliskom istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali joj neće naneti ni najmanju štetu. Korist će, kažu monasi, imati i Srbi.

- Sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa. To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv natovaca koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.

Nuklearna pretnja

Amerikanci će, uz Izrael, tokom ovih sukoba pretiti nukelarnim oružjem. Monasi sa Hilandara kažu da će ih Rusi neutralisati.

- To će izazvati prekide energije i komunikacije u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal.

Kineska izdaja

Republika

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Ruse će slomiti i primorati da podele svoje snage samo jedna stvar - izdaja Kineza.

- Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena, sablaznivši se najvećim podmićivanjem u istoriji - vlašću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe i, što je još gore, omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa. Ali tu ih čeka potpuni poraz od nebeskih anđeoskih sila koje će ih poraziti. Grčka armija zajedno sa nekoliko saveznika među pravoslavnim zemljama, odnosno 100.000-150.000 ljudi, protiv armije od 200 miliona? Zar bi ona mogla da porazi neprijatelje bez očiglednog posredovanja Gospoda?) Oganj koji će sići sa neba i "istopiti" Kineze (tako mi je to opisao starac) doneće slavne sluge Gospodnje - blagorodni anđeli - naveli su sveštenici.

Neće izostati ni verski rat sa muslimana, prvo u Aziji, zatim u Severnoj Africi. Evo šta su o tome rekli monasi:

- Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcaće se u Albaniji i paraignatijevim putem (čiji će znatan deo do tada biti porušen) počeće da se kreću prema istoku. Ali pošto će im biti teško da se kreću razorenim putem (bombardovani putevi, srušeni mostovi, stalni napadi Rusa), oni će doneti lukavu odluku.

Zapad će veći deo svojih trupa uputiti Ignatijevim putem u Grčku. To će se desiti, prvo, zato što će Grčka biti neutralna država i njeni putevi neće biti razrušeni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.

Rusi neće naneti udar po "saveznoj" i prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i desiti. Ali saveznici će strašno mrzeti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski poginuti.

Krstaške strahote, paljenja, silovanja, ubijanja

Monasi kažu da će po surovosti novi rat biti poput onih koji su poznate iz krstaškog pohoda: 

- Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći... Jedini spas biće bekstvo u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Nenad Jovanovic

22.05.2022 19:22

Koja glupost,ne mogu vjerovati.Rusi ne mogu nista Ukrajini vec kukavicki ruse i ubijaju civile a Nato i Amerika bi ih pregazili kao od sale.Bezveze prete nuklearnim oruzjem jer je Amerika sigurno razvila i bolje nego sto Rusi imaju ali se ne hvale oruzjem za masovno unistenje jer to mogu samo ludi Rusi.

Odgovori 29 133
Pera k..ac

01.06.2022 14:33

@Nenad Jovanovic - E budalo jedna ti nesto znas cuti i pokri se usima.

goca

22.05.2022 19:46

Pa vi ste stvarno show! :-) trece oko second edition....

Odgovori 43 18
Milos Pajic

22.05.2022 20:41

Ovo mi izgleda kao scenario za neki SF film. Pitam se na cemu su ovi monasi....

Odgovori 39 30