Pertini Fashion na Fashion Selection - u modnom revijom predstavio kolekcije za proleće leto 2022.

Autor:

Vesti

17.05.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pertini Fashion na ovogodišnjem Fashion Selection-u koji se održava od 15. do 17. maja u hotelu Hyatt Regency Beograd, modnom revijom predstavio je kolekcije proleće/leto 2022. za svoja dva najistaknutija brenda Maison Marasil i Coccodrillo.

Pertini Fashion na Fashion Selection - u modnom revijom predstavio kolekcije za proleće leto 2022.

Foto: Promo

Svi modeli neguju moderan stil odevanja dece, ističu individualnost, daju lični pečat, materijali su kvalitetni, a garderoba udobna. Kao što ste videli svaki model prati i prikladan aksesoar. Pertini Fashion je osmišljen kao multibrend koncept sa poznatim evropskim brendovima dečje garderobe: Maison Marasil, Mandarino, Sprint, Coccodrillo… Dečja garderoba pomenutih brendova se  izdvaja po kvalitetu i dizajnu, a deca koja je budu nosila biće zapažena u svakoj prilici i na svakom mestu", izjavila je marketing i PR menadžerka komanije Pertini, Dunja Bibić.

Foto: Promo

 

Voditeljka, Marina Kotevski koja je prisustvovala reviji i kojoj je Pertini Fashion postala neizostavna radnja za kupovinu poklona, ali i stilizovanje petogodišnjeg sina Lazara kaže da je oduševljena modelima sa revije i da je videla najzanimljivije modele za koje se već odlučila.

Foto: Promo

 

Brend Pertini Fashion čija se najveća radnja nalazi u Ada Mall Shopping Centru  i kao shop in shop u okviru Pertini toys radnji u Beo Shopping Centru u Beogradu i TC Promenada u Novom Sadu  nudi unikatno dizajniranu premium dečju garderobu, kojom će se oduševiti i roditelji i  deca.

Foto: Promo

 

Za svetske brendove koje Pertini Fashion zastupa može se slobodno reći da predstavljaju visoku modu za decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading