DANAS PLUSKOVI U SRBIJI: Paklene temperature u pojedinim delovima zemlje

Autor:

Vesti

15.05.2022

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I tokom vikenda letnje temperature. U pojedinim delovima zemlje mogući kratkotrajni pljuskovi.

DANAS PLUSKOVI U SRBIJI: Paklene temperature u pojedinim delovima zemlje

Foto: Republika.rs

U Srbiji danas sunčano vreme, samo su u planinskim predelima na jugu i jugozapadu mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Najniža temperatura od 9 do 16, najviša od 25 do 29 stepeni .U Beogradu će sutra biti sunčano sa temperaturom od 14 o 28 stepeni Celzijusa.

U ponedeljak će u celoj zemlji biti sunčano i toplo, a od utorka promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Od petka suvo i porast temperature.

U Beogradu narednih sedam dana uglavnom sunčano i toplo, samo će u utorak biti nestabilno sa kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Nedelja

Pretežno sunčano i toplo, u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije moguća je izolovana pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 16 °Celzijusa, najviša dnevna od 25 do 29 °Cezijusa.

Ponedeljak

Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 8 do 15 Celzijusa, najviša dnevna od 27 do 31 stepeni.

Utorak

Promenljivo, toplo i nestabilno u svim krajevima, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, na severu pre podne, a u centralnim i istočnim krajevima posle podne mestimično i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 18 stepeni, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading