UKLJUČEN ŽUTI METEOALARM: U ovim delovima Srbije danas pljuskovi sa grmljavinom

Autor:

Vesti

14.05.2022

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti uglavnom sunčano vreme, samo se u brdsko-planinskim predelima očekuje promenljivo, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

UKLJUČEN ŽUTI METEOALARM: U ovim delovima Srbije danas pljuskovi sa grmljavinom

Foto: e-stock/D. MILOVANOV

Najniža temperatura biće od 11 do 18 stepeni, najviša dnevna od 24 do 30 stepeni. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno i jak.

U jugoistočnoj, jugozapadnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji na snazi je žuti meteo alarm zbog najavljenih kiše i grmljavine.

Početak nove radne nedelje zadržaće sunčano i veoma toplo vreme sa temperaturom do 32 stepena.

Nedelja

Toplo i iznad većeg dela pretežno sunčano, u brdsko–planinskim predelima promenljivo oblačno i suvo, na jugozapadu i jugu retka pojava kiše ili kratkotrajnog pljuska s grmljavinom. Vetar slab, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 15 stepeni, najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

Ponedeljak

Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 15 stepeni, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Utorak

Promenljivo, toplo i nestabilno u svim krajevima, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 17 stepeni, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading