NIS na Sajmu automobila u Beogradu

Autor: Republika

Vesti

12.05.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS učestvuje na ovogodišnjem Sajmu automobila „BG CAR SHOW” u Beogradu gde će posetiocima predstaviti pogodnosti koje nudi korporativni program lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i bogat spektar proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

NIS na Sajmu automobila u Beogradu

Foto: NIS

Ovogodišnji Sajam automobila održava se od 12. do 15. maja, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u  hali broj 1 Beogradskog sajma. 

Štand NIS-a obišao je i Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, koji je u razgovoru sa predstavnicima NIS-a izrazio zahvalnost za razumevanje koje je kompanija pokazala za potrošače u Srbiji kada je reč o cenama goriva. „Hvala i za ovo što ste imali razumevanja oko cene naftnih derivata i da izađemo u susret našim potrošačima i želim vam dobar i uspešan rad“, kazao je Vučić.

Republika

Foto: NIS

 

Tokom trajanja manifestacije, posetioci štanda NIS-a imaće priliku da saznaju više o tome kako mogu da sakupljaju bodove u okviru programa „Sa nama na putu“, a samim tim i ostvaruju uštede i popust prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. Takođe, svi zainteresovani moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji, u kojoj svaki učesnik dobija neki od poklona. Jedan od dobitnika biće nagrađen sa tri meseca besplatnog goriva, u skladu sa prosečnom mesečnom potrošnjom.

Republika

Foto: NIS

 

„Naš program  lojalnosti „Sa nama na putu“ danas broji više od milion korisnika i predstavlja najveći program lojalnosti u Srbiji. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima kompanije u nove funkcionalnosti i inovativna rešenja koje program nudi, „Sa nama na putu“ beleži stalan rast u broju korisnika koji sve prednosti ovog programa mogu da iskoriste na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom Srbije“, izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS

Program lojalnosti “Sa nama na putu” kompanija NIS je pokrenula pre sedam godina. Sve većoj popularnosti ovog programa doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.

Republika

Foto: NIS

 

NIS će na ovogodišnjem Sajmu automobila posetioce štanda takođe upoznati i sa benefitima upotrebe Drive.Go mobilne aplikacije, koja omogućava plaćanje goriva na samom točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading