DEMOLIRAN AUTOMOBIL SUPRUGE VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Funkcioner SNS se oglasio na fejsbuku - VELIKA OPASNOS PO GRAĐANE (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

11.05.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naselje prepuno narkomana, džeparoša, pijanaca...

DEMOLIRAN AUTOMOBIL SUPRUGE VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Funkcioner SNS se oglasio na fejsbuku - VELIKA OPASNOS PO GRAĐANE (FOTO)

Foto: ATA Images

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović potresen je nakon saznanja da je automobil njegove supruge obijen i to ni manje ni više već u naselju Banjica u kom žive.

Kako on kaže, naselje je prepuno raznih problematičnih i sumnjivih lica a razbojnik koji je oštetio njegovu suprugu tako što joj je iz automobila ukrao ranac razbivši staklo na istom iskoristio je trenutak dok je ona ostavljala decu u vrtiću.

Takođe, Đukanović je apelovao da se pojačaju patrole policajaca koji će na taj način zaštititi građane od prestupnika zakona.

- Jutros dok je supruga ostavljala decu u vrtić, tačno ispred vrtića idiot je razbio staklo na njenom automobilu i ukrao joj ranac. Najgora opasnost po građane je tzv.sitan kriminal, a građani Pet solitera na Banjici se gotovo svakodnevno sa njim suočavaju. Naselje nam je prepuno narkomana, pijanaca, džeparoša... Problem svega onog što se okuplja oko pijace je zastrašujući. Veoma često se suočavamo sa obijanjima automobila, skidanjem točkova, napadima na žene i kidanjem nakita, džeparenjem. Apelujem da se pojačaju patrole i da se ljudi zaštite.

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hermes

11.05.2022 09:42

Đuku za ministra unutrašnjih poslova!